Josefinsfoto!

Mitt år 2013

Ja jag vet, året är inte slut men jag påbörjar ändå en sammanfattning för er, detta har varit ett år som verkligen påverkat mej på alla de vis, människor har försvunnit, samtidigt som nya fantastiska människor tagit stor del av mitt liv. 

Januari- Jag började året med mina vänner, precis som det ska vara. Jag började då ta fotojobb på riktigt hade tillexempel min första barn fotografering i min lägenhet då, och jag ser en otrolig utveckling nu när jag ser tillbacka på bilderna. Jag hade även en parfotografering ute i snön. Min mamma gjorde sin operation, så för henne måste det varit ett år av verklig förändring

Bild ifrån sommaren, en stolt men ännu inte nöjd mamma.


Februari- Jag fotograferade för företaget Fake tattoos, blev själv helt kär i tanken på ett ankare vid revbenen! Jag besökte Londons underbara gator för andra gången och ÅH vad jag längtar tillbaka! JAg köpte min D7000 och fortsatte med barnfotograferingarna!

Mars- Början på en tid som skulle bli otroligt jobbig, att släppa taget om någon som stått en nära är aldrig lätt och det ska det heller inte vara, detta var början på nogt som skulle vara otroligt jobbigt, en saknad som fanns med en en bra bit in i resten utav året, och en persons texter och musik blev för mej otroligt viktiga, utan Håkans texter och nya skiva som så lägligt släpptes vet jag inte hur lång tid det hade tagit innan jag hade kunnat gå vidare. Medans denna saknad och otroligt jobbiga tid inom mej pågick fortsatte livet på något sätt ändå fast att jag inte trodde det var möjligt. Jag gick en fotokurs i skolan vilket tvingade fram min kreativa sida nigen och tvingade Sabina att stå framför kameran. Springfashion var i full gång och tog upp nästa nall skoltid. Jag fotograferade även för ett UF företag som sålde smycken på skolan.

April- Jag gjorde allt som skulle få mej glad och hel till 100% igen, umgicks med vänner fotograferade beställde hem produktgrejer shoppade och kände äntligen vårens underbara bris.

Maj- Jag och mamma tog en tripp till Alecante och fick riktig sol och värme. Jag firade valborg och fortsatte med mina fotograferingar, hade även min första utställning! Firade ett år med lägenheten och firade min bästa väns 18 års dag.

Juni- Jag hade årets första bröllopsfotograferingar, hela 3 stycken! Tog kort på balen gick på utspark, gjotde min midsommarkrans, åkte till öland för att fira midsommar och hade det allmänt mysigt med min då nyfunna vän som skulle förgylla min sommar.

Juli- Då sommarens och även årets höjdpunkt ägde rum, Håkan Hellströms konsert, skulle göra allt för att stå där igen, hade sommarens bästa dagar på öland och åkte även till uppsala för att hälsa på min faster!

Augusti- Jag tillbringade några dagar till på Öland, jade en bröllopsfotografering, bytta blogg pårtal till For.me.se, åkte till Maillis med Milla och hade lite fler fotograferingar. Sedan var det dags att återgå till skolan igen för att påbörja det sista året på gymnasiet!

September- Ja harre gud såklrt en väldigt betydelsefull månad för mej, Hallååå jag fyllde ju 18! I skolan började vi med vårat UF företag JOSALI NAILS UF och allt flöt på, min 18 års dag var dock såklart den största händelsen den månaden, eller?! NEJ förutom att jag blev 18 blev jag oxå otroligt kär.

Oktober- Jag hade otroligt mycket olika fotojobb ute bland höstlöven! Roligast var såklart att testa på höstbröllop!

November- Gick på maskerad, fick mina otroligt underbara skor, fotogrferade och påbörjade min sju veckor långa praktik på karlsson!

December- Och här är vi! Lycklig och kär, allmänt nöjd med livet och nu ser jag fram emot nyår och sedan student tiderna!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas