Josefinsfoto!

Tar det lugnt

Ligger i soffan kollar på one three Hill och redigerar bilder, det är nog så resten av dagen kommer att fortsätta! Jag är lite extra glad då mamma hittade ett par gamla Levis när hon rensade garderoben!

IDiwa.se

iDiva.se hittar du bland mycket andra skal och mobil tillbehör dessa fina skal! Det finns verkligen ett skal för alla här men mina absoluta favoriter ar såklart de med kameror på, men även de skal med blommor och drömfångare är favoriter. Och på toppen av de hela är de nu fri frakt på iDiwa.se ange bara koden "FRIFRAKT-1025"! 

Ängel

Helt glömt att visa er detta, detta fick jag när jag fyllde 18 av Sabina, det står Ängel på som hon valde att gravera in.

Kyss

Hund och barnvakt

Får be om ursäkt för mitt dåliga uppdatering! Har luggit hemma och varit sjuk hela veckan. Igår åkte jag till nässjö för att vara hund och barnvakt!

Rami Hanna

Hur glad blev jag när jag hittade detta reportage i Veckorevyn? Denna kille är en sådan stor insperarion för mej, han är bara 19 år, alltså ett år äldre än jag och har redan jobbat med Sveriges största bloggerskor. Tips om denna kille! Om ni nu kunnat missa honom det vill säga!

Dagens naglar

Började dagen med att gå till tandläkaren vilket jag absolut inte är något fan av, fick uppleva något nytt idag som hette slipning emellan tenderna vilket inte var någon positiv öeraskning direkt. Slutade dock tidigt idag vilket var otroligt skönt, så eftermiddagen ägnade jag åt att göra naglar!