Josefinsfoto!

Josalis första nagel

Mitt och två vänners UF företag börjar änligen komma igång. 

Idag fick vi hem alla våra produkter och jag kunde självklart inte låta bli att testa att göra en liten nagel, så såhär såg min första nagel ut och jag är så nöjd!

Vad som gör vårat UF så unikt är att vi gör naglar för sveriges kvinnor, 50% av pengarna vi får in kommer att skänkas bort till Rosa bandet och Tjejouren.

Är du intresserad och vill göra skillnad för sveriges kvinnor?

Hör då av dej till vår mail : josalinailsuf@hotmail.se

Och vill du se mer av oss?

Istagam: @Josalinailsuf

Blogg: www.josalinailsuf.forme.se

Facebook: https://www.facebook.com/josalinailsuf

Svar på kommentar

fråga: Hej! Hur mycket ungefär tar du för ett heldagsbröllop? Inte dags än men spånar lite. (Min mail funkar inte därför undrade jag bara lite snabbt här..)

Svar: Hej Anna! en hel dag är jätte svårt att svara på, det beror helt på hur många timmar det handlar om. Kontakta mej gärna via sms eller ring till mej så kan vi parta mer om det! Du når mej på 0727340896 Skrattande

Fredags mys

Äntligen äntligen fredag! Ska bli så skönt att ligga i sängen hela kvällen och kolla Oc och kanske någon film. 

Skol-veckorna går så otroligt fort, det kändes som det var helg igår. Jag räknar ned dagarna till min födelsedag och längtar så mycket!

Men det bästa med fredag måste ändå vara....

Äta gott utan dåligt samvete!

Här är jag och min vän

Jag och min fina vän Sabina.

Idag är en sådan där dag då jag ät oroligt uttåkad. Jag vill ha helg och stadsfest igen. Jag vill aldrig att sommarvärmen ska försvinna och jag vill fylla 18 nu. 

(Om bara 11 dagar fyller jag, kan inte vänta!)

Josali Nails Uf

Här ser ni en början på mitt och två kompisars Uf företag, vi ska nämligen lära oss att göra gile naglar i föremån med rosa bandet och tjejjouren.

Längtar så efter att komma igång!

Feeling Rad

Idag var det tillbaka till skolan efter en fantastisk helg jag spenderat i Eksjö med Sabina och andra härliga människor, och bra band, vill bara tbx!