Josefinsfoto!

Öland

 

Har över helgen befunnit mej på öland med denna fantastiska kille och hans familj.

 

Snapshots ifrån min påsk

Lite bilder ifrån mitt lov. Har haft ett super mysigt lov och är så glad över de fina vädret!
Nu längtar jag otroligt efter min nya dator som är beställd, mobil collage för all del men nu vill jag fotografera och kunna redigera som vanligt igen!

Gårdagen

Igår firade jag bästa vän med ett härligt gäng som senare gick vidare till hotellet, hade en super kväll, kunde inte blivit bättre.

Klipp klipp

Klippte till topparna på håret ordentligt här om dagen då det verkligen behövts gemnas till lite, har länge haft många olika längder på håret mej äntligen börjar jag få en riktigt rak kant, nu ska det bar bli lite längre med! Har spenderat de senaste dagarna med mitt hjärta. (Blir mycket inlägg ifrån mobilen nu, min dator har tyvärr pajat)

Go frukost

Åkte idag in till stan tidigt för att först fixa en tand hos tandläkaren och sedan gå ner på stan för att göra en provsättning i håret inför balen, och jag är jätte nöjd med den frisyren jag kommer ha!

Balfrisyrer

Imorgon ska jag till frisören och göra en test uppsättning för balen, och jag har ingen aning om hur jag vill ha håret! Långt,kort, uppsatt, nersläppt,vågigt,lockigt osv...

Hår produkter

Igår var jag och mamma i växjö, var inne i en fantastisk salong igår där de sålde massor utav hårprodukter, försöker verkligen sattsa på mitt korta tunna hår nu, så det blev ett riktgt bra silver shampoo, en inpackning för blont hår, styling spray och en olja. Det var inte helt billigt men fick lite mängd rabbat och så hjälpte mamma till lite. 

Ska bli kul om mitt hår får lite liv nu!

Modevisning på njudungsgymnasiet

Igår gick jag som modell på springfashion gold, jag var så himla nervös men det gick nog helt okej iallafall, jag är glad att jag stod på benen och inte ramlade, önskar bara att jag vågat ännu mer! Såg i tidningen att jag syns påväg upp på catwalken, så roligt! :)

2014-04-03

 

Hade en bra dag i skolan idag, tog en runda på stan efter skolan för att uträtta lite ärenden.

Var på toppen humör påvägen hem och när jag ska sätta mej för att börja redigera bilder insåg jag att min dator är helt död och vägrar starta, så nu är mitt humör inte på topp längre, har inte riktigt budjet för en ny dator nu!