Josefinsfoto!

Paradiset

Köpte lite smått igår, ett läppstift i korall, en body mist som luktar så gott! (Typ som VS sheer love) och en MK plånbok (ja självklart äkta ;) )

Bling Bling

Jag och mamma har det bättre än bra här i Turkiet! Gjorde något ganska random idag och satte dit ett tandsmycke, men är nöjd!

Senaste ifrån mobilen

Har de senaste veckorna haft fullt upp! Märker att bloggen verkligen behöver mer uppis! Har de senaste veckorna jobbat nästan hela veckor på Karlsson, fotograferat och fixar inför nya lägenheten. På söndag är det sista dagen på mitt sommar jobb, men jag kommer att jobba en hel del helger på Karlsson i höst, vilket jag är så glad för! Har haft många roliga fotograferingar det senaste, och bilder kommer!

Wedding

Bilder ifrån ett bröllop taget för några veckor sedan.

Idag är det exakt tre veckor tills jag och Hampus förhoppningsvis får nyklarna till lägenheten, imorgon ska vi åkta till lägenheten och mäta lite, så himla kul. Vi har kollat på inredning hela dagen och just nu önskar verkligen att jag var miljonär!

Växjö

Blev en liten oplanerad tripp till Växjö denna kväll. Hade det super mysigt! Och idag blev något helt fantastiskt klart, jag och Hampus ska flytta ihop i september!

Upp