Josefinsfoto!

Jag bara njuter nu

Det är så himla underbart att bara ha dessa lungna dagar, Hampus är ledig eller ja... Han har ju fortfarande bandyn men inget jobb att vara på resten av dagen. Idag har jag bara gott och pysslat och mys med Charlie. Och på kvällen åkte vi till pulkabacken och grillade, så mysigt. Åkte även några gånger ner för backen med pulkan.

Jönköpings shopping

Igår åkte jag med mina föräldrar och Hampus till Jönköping för lite shopping! Hittade bland annat detta. Sedan var vi inne på Ikea och köpte Mattan som syns på bilden, äntligen! Och sedan köpte vi lite gardiner och annan heminredning :)

Mys i lägenheten!

har fårr några förfrågningar om bilder i lägenheten, här är några bilder i min julpyntade lägenhet! Fick även en fråga om hur stor lägenheten är, jag och Hampus bor i en 4a, men har bara tagit kort i vardagsrummet och köksbordet här. Fler bilder kommer!

Årets önskelista!

En stor golv växt! Ja tack så himla snyggt!
En stor härlig matta till vardagsrummet.
OPI nagellack i något härligt glitter
En stor tavla i vardagsrummet är något jag är ute efter, ser så tomt ut över soffan!
Ett gymkort till mitt nya liv som ska börja efter nyår (hehe...)
Olika inredningsdetaljer i silver, och en golvspegel till hallen.
Nya krukor ifrån växtkraft då mina åkte i golvet... Älskar dessa med kronor på sig
En stor tavla till fotostudion att göra ett fint collage i.
Underkläder
Härliga skålar att äta frukost ur

Shopping i Grann canaria

jag åkte verkligen inte hit för att shoppa, men har ändå hittat några läckerbitar här. Gillar verkligen shoppingen när man är i spanniens olika delar!

Perfekta julklappen

Var inne på parelle igår, älskar att de fått in Elf, ett billigt märke med super kvalité enligt mej. Köpta då en Beauty Book med 6 skuggor (mina favorit färger) primer och eyeliner! Tycker den va jätte fin. Kostade 99kr vilket är ett super bra pris! Perfekta julklappen till syster, tjejkompisar eller kanska din mamma:) denna Beauty Book fanns i någon mer färg oxå.
köpte även en Contoring blush & bronzing powder som jag kollat på länge, 49kr för den:)

Upp