Josefinsfoto!

Nya bebisar

 

Igår var vi i jönköping på studiebisök och jag hann in i en skoaffär där jag hittade dessa godingar på rean 199 kr och sedan ytterligare 20% på det KAP!
Koftan köpte jag i Malmö. Nu måste jag skynda mej i väg till trafikskolan!

Afterlight!

 

Denna appen Afterlight som jag hört så mycket gott om... JAG ÄLSKAR DEN! För alla er foto intresserade som bara vill kunna fixa till era vardags biler i mobilen är detta en otroligt bra app, För bara 7kr får du massor av filter och olika möjligheter att fixa till dina bilder!

(Denna bild la jag ett litet filter på och drog lite i kontrasterna)

 

3:3

Igår var det dags för första 3:3, klassen började festen hemma hos mej och sedan gick vi vidare till bowlingen verkligen en super rolig kväll! Har lite bilder på min kamera ifrån kvällen som jag förhoppningsvis ska kunna gå igenom imorgon och kunna lägga upp lite här!:)
(Vårt klasstema var geek)

Mys hos pojkvän

Var hemma hos Hampus igår där vi bjöds på jätte god mat och mys till mellon, perfekt avslut på lovet!

Första dagen i Malmö

Satte mej på taget tidigt i morse för att åka till
Malmö, här lyser solen och det finns butiker i massor! Jag har prövat balklänningar hela dagen, så svårt att hitta rätt! Nu ligger jag på hotellet och har det härligt med en kopp varmchockad!

Bebis fotografering

Har som sagt haft en hel del barnfotograferingar framför mej och nu är jag klar med tre av sex stycken, här är ett litet smakprov!