Josefinsfoto!

Lång helg

Helt underbart att vara ledig på fredag! Ikväll kommer Hampus hit efter att han jobbat och imrgon blir de en runda på stan med fina tjejer, sedan åker jag hem till mina föräldrar över helgen, helt perfekt!

Vill ha.

Har blivit så himla sugen på ombre på senaste tiden, tror tyvärr jag är för feg för att exprementera med håret när de äntligen börjat växa lite.

Gårdagens festligheter

Och som vanligt inser jag att jag knappt tagit några bilder alls... Hade en rolig och väldigt händelserik kväll igår som slutade på hotellet, vaknade upp på bästa sätt med Hampus som nu åkte iväg för att spela bandy. Ska ta mej ann lite plugg och städ nu (WIHO!!!) typ.

Bananpankaka

Försökte mej på att göra den omtalade banapankakan! Faktiskt mycket godare än jag trodde!

Lite nytt i garderoben

Här är några nyheter i min garderob, förra veckan beställde jag äntligen mina Dr Denim och jag hämtade dem här om dagen, är så nöjd! De är lite väl tajta såhär i början men har hört att de ska töja ut sig ganska mycket. Tröjan köpte jag på lager 157 och spetts toppen kommer ifrån bikbok, perfekt att ha under en tröja som är lite genomskinlig!

River en vacker dröm

 

Sitter med Håkan på högsta volym och njuter av att ha slutat tidigt ifrån skolan idag, och imorgon är det sovmorgon, tisdagar och onsdagar är verkligen mina favorit dagar ( ja om man bortser ifrån helgen förståss) Ska stax gå och överaska min pojkvän som jobbat natt lite grann hihi

Jag lever

Otroligt dålig uppdatering här de senaste dagarna, förlåt! Förra veckan låg jag hemma halva veckan och hade otroligt ont i huvudet, mycket plugg dessutom! Hade tänkt bjuda på lite roligare bilder men såklart inser jag att jag glömt mitt minneskort med bilder hemma, så typiskt.

Håltimma

Att bo fem minuter ifrån skolan när man har håltimma och det är inte ens favorit mat i skolan, då är det perfekt att kunna gå hem.

Idag ligger jag hemma med en otrolig huvudvärk, det har jag egentligen haft hela veckan men idag har den ännu värre. Om en stund ska jag gå ner till stationen för att hoppa på bussen hem till mina föräldrar, kvällen lär jag spendera framför skoldatorn för att försöka slutföra en uppsatts.

 

Good feeling

 

Ni vet när allt känns sådär på topp? Så känner jag nu! Har påböjat träningen ordentligt, umgås med vänner och min fina pojkvän det ända som drar ner stämningen nu är väl alla dessa inlängningar som dök upp efter lovet... Men  hallå det är ju sista tiden i skolan nu!! (allafall på ett tag) Det är bara att tuta och köra och njuta av den sista tiden som student.

Soft Chai

Köpte mej en påse Chai på indiska i förra veckan, ska bli så spännade att testa, 
jag gillar te mej är ingen stordrickare så vi får se om detta kan bli min framtida drog.