Josefinsfoto!

Mys med familjen

Var ledig i lördags, Hampus och jag var och kollade på lägenhet och sedan åt vi på bar och ät med mamma och pappa! Mysigt

INGLOT

Fick två skuggor av märket INGLOT av Hampus när han kom hem ifrån Polen, och jag bara älskade dem! Så jag bad min mamma köpa lite skuggor och nagelack/läppstift när även de var i Polen, tyvärr går inte detta märket att köpa ifrån Sverige, men ett tips om ni åker till Polen, affärerna liknar lite Makeup store. Fick även en skugga av Familjen Karlberg som tack för att jag vaktat huset, så gulligt!

Många fina kvällar

Har de senare kvällarna tagit en tur med båten,så himla mysigt. Igår fiskade jag för första gången och jag fick upp flera fiskar! Ikväll blir det ännu en tur på sjön, denna gång med Hampus familj, nu hoppas vi på stora fiskar!

En mysig kväll på sjön

Igår när jag slutade jobbet vid sju tig jag och Hampus en spontanare ner till östanå för att åka lite båt. Det var verkligen super mysigt! Sen kom Hampus familj hem efter att de varit i Polen nästan två veckor, mysigt att ha dem hemma! Fick en liten present av dem ifrån Polen som jag ska visa här snarast!

Senaste medlemmarna i kamerafamiljen

Här ser ni mina senste nykomlngar i kamera samlingen, mini systemameran med vinklingsbar skärm fick jag av min fina pojkvän i student prisent, den är otroligt bra och smidig! Väldigt skönt att ha en liten att ha med sig när man inte har plats för en stor.  

Sedan har vi mitt efterlängtade 50mm 1,4, äntligen är det mitt! Har inte hunnit testa det så mycket tyvärr, men imorgon ska jag iväg på ett mycket spännande bröllopsjobb där jag ska vara med hela dagen, där ska objektivet förhoppningsvis användas flitigt. 

Lyxigt

,

Imorgon åker min kille iväg till Polen en vecka så vi lyxade till det lite extra idag när jag kom hem ifrån jobbet.

Jobb, jobb och jobb

Hej kära ni! Försöker hålla bloggen uppdaterad, men det är svårt när man jobbar varje dag, som ni förstår av rubriken så är det mest jobb som snurrar runt i mitt huvud just nu! Jag längtar så tills i höst då jag och mamma ska åka iväg till lite värme. Och ja det känns ändå okej att jobba denna sommar, då vädret inte är något vidare. Ser så enormt fram emot lördag då jag ska fotografera ett bröllop med mitt nya 50mm 1,4! Puss&kram

Upp