Josefinsfoto!

Svar på fråga

Fråga: Hej, jag och en kompis ska åka till magaluf nu i sommar och undrar vilket hotell du bodde på? Liknar lite ett utav de vi kollat på :) I så fall, tyckte du det var bra?

Svar: Hej! Åh vad roligt att ni ska dit! Hotellet vi bodde på hette mallorca rocks apartments, vi trivdes jätte bra på hotellet, det var fräscha hotellrum och trevlig personal, Poolen var oxå jätte fin oh det var nära till allt! Just när vi bodde där var det inte så mycket folk då det inte var högsäsong, men i sommar tror jag hotellet kommer krylla av festglada människor. Det ända jag tyckte var ett minus var den otroligt höga musiken som spelades vid poolen varje dag från kl 10 på morgonen, så att sova vid poolen kan man nästan glöma haha :) 

Hoppas du fick svar på din fråga, undrar du något mer kommentera gärna igen :)

På tal om Maglauf, förlåt för att jag inte laddat upp bilder ännu! Jag ska se till att göra det!

Nya pärlan

Köpte denna godning på Åhlens, helt otroligt nöjd! Denna har precis de färger jag vill använda mej av och riktigt mycket pigment tycker jag det är i skuggorna, perfekt nu till student och andra festligheter! La precis min första beställning på sheinside och längtar så till mitt paket kommer, hopps jag har tur med frakten så paketet är här inom en vecka!

En sotning + hatt

Testade en ny palett som jag köpte igår i Växjö, jag brukar inte köra på mörka ögonskuggor alls men blev så sugen på att testa! Pletten var helt fantastisk! Lägger ut ett inlägg om den imorgon! :)

Eyes, Face and Lips

 

Beställde lite smink ifrån E.L.F för någon vcka sedan och nu hr de äntligen kommit! Beställde lite borstar vilket behövdes, passade även på att köpa en palette med ögoskugga och en rouge.!

Upp