Josefinsfoto!

Julmarknad

Här är en bild ifrån julmarknaden, Charlie fick vara tomte och slapp frysa när vi var nere på stan! Är så dålig på att uppdatera! Men ska göra mitt bästa för att bättre mej :) har i förra veckan luggit sjuk men nu börjar jag känna mej bättre. Var på arbetsintervju idag med!

Morgonpromenad

idag gick jag och sabina en morgonpromenad med Charlie runt kvarndammen, de var super mysigt då solen tittade fram!

Sminkbord

Såhär ser mitt sminkbord ut just nu, kan inte riktigt bestämma mej om jag vill måla det vitt eller inte.

Vad tycker ni?

Super gott!

gjorde super god mat idag! Kycklingfiléer inlindat i torkad skinka och till det blev de bulgursallad👍

På isen!

När jag var liten var de värsta dagarna i skolan de bär man skulle på utflykt till tjuskulle och åka skridskor... Idag åkte jag till sapa arena på fri vilja föe att ge det ett försök, jag menar det ser ju så enkelt ut när Hampus åker omkring! Haha men jag ångrade med direkt när jag kom ut på isen. Fick hålla fast i Wilma och Hampus nästan hela tiden då jag var så rädd att ramla, men det slapp jag faktiskt! Hade hur som helst en kul förmiddag på isen med mina favorit Karlbergare!

3 små

Tre bilder från senaste dagarna! Charlie växer så fort att jag vill bara skrika stopp! Men jag måste bara säga... Vi har verkligen fått en underbar hund och jag hade inte bytt ut honom för något i världen! Vi var på bandy både i onsdags & i torsdags, Charlie får såklart följd med och titta! Jag är sååå glad för mitt fotograferande rullar på otroligt bra i nya studion i lägenheten, har fotograferingar nästan varje dag vilket känns så roligt! Idag hade jag två fotojobb, men helgen ska jag ägna åt redigering av alla bilder! I onsdags bakade jag för första gången egna frallor, och de blev sååå goda!

Uppdatering

Jätte dålig på att blogga jag vet! Har precis varit på en spännande bandy match i en smockad bandyhall, nu har jag super ont i huvudet efter allt skrik och klappande! Hem och lägga sig i sängen med sambon och vovven låter underbart tycker jag!

Upp