Josefinsfoto!

En liten överraskning!

Detta skulle egentligen vara en överraskning för er, släkt och vänner men varken jag eller Hampus kunde hålla detta hemligt! Jag och Hampus ska få en hundvalp, och vi är så glada.

Livet just nu

Hallå mina vänner! Förstår att dessa mobil collage måste ha blivit sjukt tråkiga att titta på... Men just nu finns inte riktgt tiden till annat. Har under de senare dagarna inte ens hunnit plocka iordning i den nya lägenheten. Jobbar denna helgen men i veckan ska jag bara ägna min tid åt den nya lägenheten och att redigera klart lite fotojobbs bilder! 💗

Födelsedags barn

Alltså harre Gud, normalt sätt känns det som jag brukar gå och längta efter min födelsedag i flera månader typ, men sett år känns det som att både jag och andra glömt bort detta datum haha. Men det har varit sååå mycket de senaste för alla att tänka på och framför allt för mej och Hampus, även om jag egentligen bara jobbar helger så har jag nog aldrig kännt mej så stressad förut, fotograferingar, flytt, bandy ja osv. Hur som helst såg jag att de inte ens är en vecka kvar, nu längtar jag ändå ganska mycket :)

Vårat nya hem

Tänkte visa er lite hur min och Hampus lägenhet ser ut nu äntligen, men ni får bara se omöblerade bilder tyvärr haha.

Bilder på lägnheten när den är mer färdig kommer 

 

Såhär såg lägenheten ut första gången jag såg den, mitt i renoveringen! 

Efter renoveringen

,,,

Ännu är inte hela lägenheten färdig, vi väntar på att balkongen ska bli klar, sedan ska även fönster och ytterdörren bytas.

Besök i mitt kök💞

Idag kom mormor och morfar över på en fika, fick en fin blomma och även en förtidig födelsedagspresent,gardiner till vårat vardagsrum!:)

Upp