Josefinsfoto!

My bae

Bara för att Sabina hatar ordet "bae" Igår hade vi en super rolig ute kväll, en lungn förfest med spel och prat för att senare dra till hotellet :)

Nu är ledigheten över och allt börjar återgå till vardag igen, Hampus jobbar och tränar och jag börjar fotografera igen! Mycket fotojobb kommer nu i slutet av januari vilket är kul! Idag har jag gått en lång promenad med Charlie. Igår kväll var jag och Wilma på gymet och jag gick på pass för första gången, både roligt och hemskt på samma gång! Det känns lite i kroppen idag men jag trodde faktiskt att det skulle vara värre :)

2014 bästa året någonsin

Åh! 2014 är ett år jag kommer minnas för alltid, det har hänt så mycket att de är helt ofattbart! Jag ska fixa en årsresumé såfort jag har tid!

LAST 4

Här är de sensaste bilderna som finns på min mobil! Ett. En knasig bild på mej och lillkusinen. Två. Mitt senaste köp för att få mitt hår att sluta gå av, vill verkligen få lite längd nu! Tre. En bild på Charlie tagen en av de senaste blåsiga dagarna. Fyra. En före&efter bild på en tjej jag verkligen tycker har lyckats! Den tittar jag på varje gång jag tvekar på gymet eller är sugen på något onyttigt!

Nytt år nya möjligheter

Första gången för mej någonsin på ett gym idag! Eller ja bortsätt från lite zumba och besök med skolan förståss. Detta ska bli ett bra år!

Upp