Josefinsfoto!

Pyssel pyssel

Idag blev det ännu lite pyssel, ville ha en marmor bricka så jag köpte en låda på rean på karlsson och tänkte göra båda till brickor, Hampus fixade med överdelen idag och den blev så himla bra tycker jag, snart har jag nog täckt hela lägenheten med marmor överdrag, 😳. Bilden nedan ser ni lite från en snabb skyltning jag gjorde på jobbet!

De vita skorna

Har letat ungefär hela sommaren efter ett par vita sommar skor, har beställt hem och skickat tillbaka gång på gång, dessa fick jag hem idag från Vagabond, inte 100 vad jag var ute efter men nu får jag nöja mej om jag ska hinna ha dem någon innan sommaren är helt över.

Helgens

Har spenderat mestadelen av min helg hemma hos Emma och Alexander, god mat och mys i soffan! Har även passat på att pynta i lägenheten, marmor marmor och ännu lite marmor, kan inte få nog!

Intessant blogg

Ibland undrar jag vilka ni unika besökare är, att ni hänger kvar efter alla dessa år är ju härligt! Förstås betydligt färre nu än förr, bloggar egentligen mest för min egen skull, gillar att läsa igenom och kunna gå tillbaka och se. Men inser att under det senare halvåret iallafall har jag bloggat om ingenting alls mer än jobbjobbjobb Charliecarliecahrlie typ, skulle vilja bättra mej med bilder på lägenheten och livet i största allmänhet, ska ge det ett försök!

Härliga sommar

Hade en toppen vecka med semester just när värmen slog till på riktgt, i måndags började jag jobba men de blev en mjukstart ledig två dagar och då passade jag och Hampus på att åka till Öland, saknar dock de fina vädret. Imorgon ska vi passa på och ta en shopping tur i Kalmar 💕

Semester

Denna vecka har jag en hel vecka ledigt från jobbet, så härligt, i tisdags var jag och Hampus ute med båten och fiskade inte jätte mycket napp men så härligt. Igår åkte jag Wilma och Pernilla till Växjö för att se NORLIE&KKV, och idag åkte jag ut till min föräldrar för att spendera mina sista semester dagar

Upp