Josefinsfoto!

Kategori: Kläder/Shopping

Skämma bort sig själv

La en beställning på dessa igår, tyckte att jag kunde skämma bort mej själv lite. Hoppas på att de passar tycker alltid det är lite svårt att beställa hem utan att prova först☺️ Nu laddar jag för en jobb helg, puss och kram

Jönköpings shopping

Igår åkte jag med mina föräldrar och Hampus till Jönköping för lite shopping! Hittade bland annat detta. Sedan var vi inne på Ikea och köpte Mattan som syns på bilden, äntligen! Och sedan köpte vi lite gardiner och annan heminredning :)

Senaste medlemmarna i kamerafamiljen

Här ser ni mina senste nykomlngar i kamera samlingen, mini systemameran med vinklingsbar skärm fick jag av min fina pojkvän i student prisent, den är otroligt bra och smidig! Väldigt skönt att ha en liten att ha med sig när man inte har plats för en stor.  

Sedan har vi mitt efterlängtade 50mm 1,4, äntligen är det mitt! Har inte hunnit testa det så mycket tyvärr, men imorgon ska jag iväg på ett mycket spännande bröllopsjobb där jag ska vara med hela dagen, där ska objektivet förhoppningsvis användas flitigt. 

Nya pärlan

Köpte denna godning på Åhlens, helt otroligt nöjd! Denna har precis de färger jag vill använda mej av och riktigt mycket pigment tycker jag det är i skuggorna, perfekt nu till student och andra festligheter! La precis min första beställning på sheinside och längtar så till mitt paket kommer, hopps jag har tur med frakten så paketet är här inom en vecka!

Eyes, Face and Lips

 

Beställde lite smink ifrån E.L.F för någon vcka sedan och nu hr de äntligen kommit! Beställde lite borstar vilket behövdes, passade även på att köpa en palette med ögoskugga och en rouge.!

Hår produkter

Igår var jag och mamma i växjö, var inne i en fantastisk salong igår där de sålde massor utav hårprodukter, försöker verkligen sattsa på mitt korta tunna hår nu, så det blev ett riktgt bra silver shampoo, en inpackning för blont hår, styling spray och en olja. Det var inte helt billigt men fick lite mängd rabbat och så hjälpte mamma till lite. 

Ska bli kul om mitt hår får lite liv nu!

Nya bebisar

 

Igår var vi i jönköping på studiebisök och jag hann in i en skoaffär där jag hittade dessa godingar på rean 199 kr och sedan ytterligare 20% på det KAP!
Koftan köpte jag i Malmö. Nu måste jag skynda mej i väg till trafikskolan!