Josefinsfoto!

Kategori: Kläder/Shopping

Lite nytt i garderoben

Här är några nyheter i min garderob, förra veckan beställde jag äntligen mina Dr Denim och jag hämtade dem här om dagen, är så nöjd! De är lite väl tajta såhär i början men har hört att de ska töja ut sig ganska mycket. Tröjan köpte jag på lager 157 och spetts toppen kommer ifrån bikbok, perfekt att ha under en tröja som är lite genomskinlig!

Ullared shopping

Igår var jag i Ullared och shoppade lite, dem slog försäljningsrekord så ni kan ju tänka er hur smockat med folk det var där! Knappt roligt när det är så otroligt mycket folk att man knappt kan röra sig, men nästan alla julklappar är iallafall färdiga vilket känns så skönt, fick även med mej lite till mej själv hem!

A/Q

FrågaSka du gå på balen i Vetlanda? Hittat någon klänning än? Vill du tipsa om fina balklänningar?

Svar: Hej Ellie! Jag ska gå balen i Vetlanda absolut! jag har inte hittat någon klänning än men jag håller på att försöka välja färg och form i huvudet just nu haha, så tyvärr har jag inga tips då jag är helt kluven själv. Jag har lite bilder på klänningar jag prövade i sommras, det är ingen av dem som jag fastnade för helt men det ger mej iaf en uppfattning om hur jag ser ut i vad som skulle kunna vara en balklänning :)


Hur har tjejer igenom åren kunnat bestämma sig för EN klänning? Antar att man bara känner när den sitter på vilken som är DEN, hoppas jag får den kännslan jag med isåfall..

Kängor

Trotts att jag inte är någon stövelbärare utan mer en sådan som kan och vill bo i mina Converse året om införskaffade jag med dessa i Göteborg förra helgen!

Världens mysigaste tröja

Hittade denna otroligt mysiga tröja igår när jag var i Växjö och absolut inte skulle köpa något utan bara följa med mamma och hjälpa henne hitta en jacka, men hem kom jag med ett par tröjor och ett nytt löshår! Är otroligt glad över mitt nya hår då jag de senaste veckorna bara haft håret i en toffs...

Go fika

Har spenderat dagen med Sabina som hade med sig jätte goda muffins hit

(Muggen fyndade jag igår, köpte även 3 andra som den mugg galning jag är)