Josefinsfoto!

Kategori: Själv porträtt

Så trött på detta nu

De senaste 3 veckorna har jag knappt hunnit andas känns de som, har varit sjuk hela tiden till och från, har äntligen fått mycket jobba men tvingats vara hemma 3 dagar pga förkylningar och feber. Nu när jag jobbat som tusan och sätt fram emot mina två lediga dagar blir jag såklart sjuk i magsjuka, den värsta basillen jag vet fy! Så idag fick jag tvingas stanna hemma från jobbet. Vilket är så jobbigt nu när jag äntligen fått extra dagar på Karlsson. Jag som skulle stor städa i lägenheten och äntligen komma igång med min träning igen. Trött och ledsen just nu.

Drömmen

Var hos Hampus farbror igår och tog lite student porträtt, fick då passa på och testa litrar hans prylar, denna "lilla" pärla hade inte suttit fel! På tal om detta, jag har beställt ett nytt objektiv och en väska vilket jag längtar så efter! I helgen blir det även bröllops fotografering :)

2014-04-02

 

Idag är en riktigt bra dag, många roliga nyheter och första onsdagen på länge som jag är ledig på eftermiddagen och slipper sitta på trafik skolan, dett har jag firat med att göra en riktigt god sallad, tagit en lång prommenad och nu städat lägenheten. Åh vad jag kan känna mej avslappnad nu. 

Om en baara en månad drar jag till maggan med ett härligt gäng, kan inte vänta!

Lång helg

Helt underbart att vara ledig på fredag! Ikväll kommer Hampus hit efter att han jobbat och imrgon blir de en runda på stan med fina tjejer, sedan åker jag hem till mina föräldrar över helgen, helt perfekt!